[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Microsoft ESD (Electronic Software Distribution)

Este un canal avansat de distribuție de software în format electronic. Cheia de activare/numărul de serie este trimis către utilizatorul final împreună cu instrucțiunile de descărcare a programului și, împreună cu dovada achiziției, constituie dovada legalității licenței.

Beneficiile distribuției electronice de software:

  • Onorare rapida si facila a comenzii – utilizatorul final primeste un mail cu cheia de activare in 30 minute de la plasarea comenzii (timpul maxim putand ajunge si la 24 ore)
  • Disponibilitate – utilizatorul final nu trebuie sa astepte ca programul sa fie livrat. In modul ESD, programul este disponibil instantaneu.
  • Eficienta de cost – nu exista costuri de livrare
  • Beneficii de mediu – nu este necesar ambalaj, suport CD sau manual imprimat.
  • Licente perpetue – toate licentele disponibile in format electronic sunt licente perpetue si pot fi transferate de pe un calculator pe altul.
  • Suport Tehnic Online – Aveti nevoie de ajutor sau instruire? Accesati pagina de Suport si instruire pentru a gasi rezolvari rapide.
  • Activare si ingregistrare – Toate licentele Microsoft electronice se activeaza si inregistreaza de catre utilizator doar pe site-ul Microsoft!

[/vc_column_text][vc_text_separator title=”Ce se poate achizitiona prin ESD?” i_icon_fontawesome=”far fa-arrow-alt-circle-down” color=”sky” add_icon=”true”]

[/vc_column][/vc_row]

Distribuie si prietenilor tai!
X
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca va pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabati!
Va ajut cu drag la orice informatie doriti sa aflati!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!