Obtine Certificatul Firma Sigura

Asa cum ii spune si titlul daca esti o firma care se respecta si doresti sa fii si mai credibil in fata clientilor, noi va punem la dispozitie o metoda revolutionara pentru a prezenta clientilor faptul ca firma dumneavoastra este sigura atat in mediul offline cat si in mediul online.

Cum tehnologia avanseaza foarte repede va punem la dispozitie contra sume modice inregistrarea in platforma noastra, publicitatea pe siteurile partenere si un certificat digital ce va confirma faptul ca firma dumneavoastra a fost verificata in mediul online si face parte din firmele sigure.

Cu ajutorul codului QR generat si inserat in certificatul digital, il puteti copia si afisa oriunde, pentru ca oamenii ( potentiali clienti) sa scaneze codul si sa afle informatiile necesare despre firma dumneavoastra si mai ales daca firma este sigura in vederea colaborarii.

Cum obtii CERTIFICATUL FIRMA SIGURA? Mai Simplu nu se poate:

  1. Comanda Serviciul,
  2. Trece datele de facturare si datele Firmei
  3. Alege modalitatea de plata (CARD sau ORDIN DE PLATA)

Dupa confirmarea platii, echipa noastra va verifica in maxim 24h datele firmei dvs. Daca firma corespunde si nu este raportata in mediul online se va incepe procedura de inregistrare si realizare a certificatului digital. Odata finalizat procesul veti primi pe mail factura si certificatul digital Firma Sigura.

COMANDA ACUM!

COMANDA ACUM!

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca te pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabi!
Te ajut cu drag la orice informatie dorestu sa afli!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!