Politica de Retur

Politica de Retur pentru produsele digitale

  1. Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014, articolul 16, punctul m, fac exceptie de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronica).

m) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material

2.Se va accepta returul produselor nefunctionale, conform garantiei de 12 luni, oferita tuturor produselor digitale comercializate de BRILLIANT NAVI SYSTEM  S.R.L.

3. Rambursare integrală în termen de 60 de zile, dacă clientul a primit o licență inutilizabilă – dar mai întâi trebuie să contactați asistența noastră, pentru a stabili că licența nu funcționează din cauza licenței în sine și nu prin alte mijloace (instalare defectuoasă, produs greșit instalat, malware sau corupția de viruși a fișierelor de sistem etc.)

4. Rambursarea integrală în termen de 60 de zile, dacă clientul nu a primit deloc o licență, prin e-mail.

5. Cheile TREBUIE folosite în termen de 60 de zile de la achiziție sau garanția este anulată.

6. FARA Rambursare daca clientul a primit o licenta valida, conform Ordonantei de urgenta de la punctul 1.

Pentru a primi o rambursare, cumpărătorul trebuie să ne contacteze prin e-mail: support@licenta-ieftina.ro

Brilliant Navi System își rezervă dreptul de a verifica cheia produsului pentru detalii de activare în termen de șapte zile calendaristice. Dacă testul arată că cheia produsului a fost deja activată, după achiziție, Brilliant Navi System are dreptul de a refuza rambursarea, deoarece serviciul achiziționat a fost furnizat conform acordului.

Dacă aveți întrebări despre politica noastră de returnare și rambursare, vă rugăm să ne contactați la support@licenta-ieftina.ro

Produsele nefunctionale pot fi inlocuite sau se poate opta pentru rambursarea integrala a sumei achitate.

Aceste produse pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a cheilor de produs, de exemplu: trimiterea unei chei de la alt produs fata de cel comandat sau stergerea din greseala a unei litere sau cifre din cheia de produs facand aceasta cheie sa fie incompleta.

Politica de Retur pentru produsele fizice

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare produselor fizice, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

In cazul in care doriti sa returnati produsele fizice achizitionate, BRILLIANT NAVI SYSTEM  S.R.L. va garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului.

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca te pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabi!
Te ajut cu drag la orice informatie dorestu sa afli!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!