Declaratie de Autenticitate

DECLARATIE DE AUTENTICITATEBRILLIANT NAVI SYSTEM S.R.L. cu sediul in Sapoca, Buzau, Romania, brilliantnavisystem@gmail.com, identificati prin CUI: 37362603, certificam faptul ca produsele comercializate de catre noi respecta toate legile nationale si internationale aflate in vigoare, precum si Microsoft EULA (End User License Agreement).Toate produsele comercializate de noi sunt autorizate, legale, valide, originale si valabile pe viata,unde este cazul, provin de la furnizori autorizati Microsoft sau Adobe si sunt insotite de factura si garantie.
Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Furnizorii nostri garanteaza ca toate produsele oferite de ei sunt autorizate, legale, valide, originale si valabile pe viata, unde este cazul. Acestea sunt protejate de garantia standard de 1 an, aceeasi garantie oferita si de catre Microsoft Corporation, conform Termenilor si Conditiilor Microsoft (EULA).

* Informatiile despre garantia limitata pot fi gasite pe pagina oficiala Microsoft, descarcand Termenii si Conditiile Microsoft EULA. (Garantia limitata se regaseste sub punctul 14 – GARANTIE LIMITATA sau LIMITED WARRANTY)

Toate produsele noastre respecta toate legile nationale si internationale aflate in vigoare, precum si Termenii si Conditiile Microsoft EULA si nu vor cauza daune clientului final, atata timp cat clientul final va folosi in mod corespunzator aceste produse.

BRILLIANT NAVI SYSTEM S.R.L., Microsoft Corporation si/sau Partenerii Autorizati Microsoft nu vor onora garantia in cazul unor defecte/probleme, daca acele defecte sau probleme au fost cauzate de catre clientul final.

Cateva dintre legile internationale care permit revanzarea produselor digitale (inclusiv produsele Microsoft) sunt:

Federal Court of Justice law issued in 2000 – no. Eu ZR 244/97

EU Parliament and Council Directive issued in 2001 – Directive 2001/29/CE

EU Parliament and Council Directive issued in 2009 – Directive 2009/24/CE

EU Court of Justice Decision in 2012 – Case C-128/11 – UsedSoft GmbH vs. Oracle International Corp.

EU Court of Justice Decision in 2016 – Case C-166/15 – Aleksandrs Ranks and Jurijs Vasievics – Microsoft Corporation

Asadar, din punct de vedere legal, BRILLIANT NAVI SYSTEM S.R.L. respecta orice termen impus de catre Microsoft Corporation si toate legile aflate in vigoare care permit oricarei entitati sa cumpere si sa revanda produse digitale.

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca te pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabi!
Te ajut cu drag la orice informatie dorestu sa afli!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!