Card Cadou 50 Lei Licenta Ieftina

Cum sa comanzi mai ieftin si sa ajuti micii vanzatori?

Salutare prieteni, astazi m-am decis sa scriu cateva randuri, dupa ce mai multi antreprenori s-au plans de comisioanele mari platite catre magazinele mari online, Emag.ro, Cel.ro, si alte Marketplace-uri.

Noi toti ne-am obisnuit sa cautam pe Emag un produs si sa-l comandam, gandindu-ne ca este livrat de emag si ai o siguranta a calitatii.

Defapt noi achizitionam produsul de la un alt vanzator, acesta a listat produsul pe emag sau in alt marketplace si plateste un comision acestuia in urma vanzarii produsului.

Problema abia acum apare, daca ai intra pe site-ul vanzatorului sau ai cauta un numar de contact prin simpla cautare a vanzatorului pe google, ai remarca ca produsul ce vrei sa-l achizitionezi, este mai ieftin decat pe emag, pe cel.ro sau pe alt magazin online.

Cat scutim daca cumparam de la vanzatorul direct?

Practic aceste marketplace-uri intermediaza vanzarile dintre client si firma care livreaza produsul, incasand de la vanzator un comision care ajunge si la 25 % – 30 %, vanzatorul fiind cel care se ocupa de produsul tau, de expediere, etc, deci ce avem de pierdut?

Exemplu practic este acesta, Vedeti Aici pe Emag Pretul La Office 365 Personal

si Pe site-ul nostru acelasi produs Office 365 Personal

La unii vanzatori preturile sunt mai mici chiar cu aceste procente, sau cu cativa lei sau zeci de lei mai ieftine, asa ca de ce sa nu cumperi mai ieftin si sa ajuti in acest fel si micii vanzatori?

Spre exemplu mobila de bucatarie la comanda ieftina, poti sa gasesti acelasi produs la un pret mult mai mic fata de ce ai gasi intr-un marketplace ca emag spre exemplu si acesta este doar un mic exemplu.

Card Cadou 50 Lei Licenta Ieftina

Card Cadou Licenta Ieftina

Noi cei de la licenta ieftina, oferim un card cadou de 50 lei / 2202071987350322 la toate cumparaturile facute direct din magazinul nostru, chiar daca faci plata cu Cardul sau Ordin de Plata direct in Banca.

 

Card Cadou Emag

Asa cum folosesti un card cadou emag, la fel poti folosi cardul cadou licenta ieftina, la toate comenzile / viata, nu cum este card cadou emag o singura data.

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca te pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabi!
Te ajut cu drag la orice informatie dorestu sa afli!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!