microsoft licenta ESD

Ce este Licenta ESD?

Ce este licenta ESD? Afla acum tot ce trebuie sa stii referitor la licentele Microsoft ESD.

Licenta ESD (Electronic Software Distribution) se traduce ca Distribuție electronică de software, aceste licente au venit in ajutorul clientului final pentru a avea acces rapid la soft original.

Licentele electronice sunt valabile pe viata si se reactiveaza la nesfarsit pe sistemul pe care a afost instalat initial. In mod normal aceste licente nu sunt transferabile.

Licentele transferabile sunt acele licente care vin full Box, Sau cele care sunt specificate in mod expres ca sunt transferabile sau asociate unui cont Microsoft.

Licenta ieftina, comercializeaza licente electronice Full Retail, aceste licente pot fi folosite atat pentru a face upgrade de la Windows 7 sau Windows 8.1 cat si pentru instalarea Windows 10 pe curat.

Licentele transferabile asociate contului Microsft sunt licentele Microsoft Office 2019 Pro Plus si Office 2019 Home And Business Win/Mac.

Multi cumparatori confunda aceste licente electronice cu cele care se vand full box, de retinut faptul ca licentele ESD sunt valabile pe viata atat timp cat ele raman pe sistemul instalat initial.

Spre deosebire de cele FPP care se pot transfera pe maxim 2 sisteme daca cel initial nu mai este functional.

Asadar ce este licenta ESD? este licenta care te ajuta sa iti legalizezi softul pus pe sistem, licentele cumparate de la noi, sunt originale si se descarca direct de pe siteul oficial Microsoft.

Mai avem si licente de Office 365

Noi oferim garantie si factura atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

 

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca te pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabi!
Te ajut cu drag la orice informatie dorestu sa afli!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!