qr firma sigura

Cum sa oferi siguranta clientilor tai? 1

Cum sa oferi siguranta clientilor tai?

In ziua de azi, sunt multe modalitati prin care firmele isi promoveaza afacerea, dar trebuie sa constientizam ca o publicitate bine facuta nu inseamna ca iti ofera si un produs de calitate.

Am comandat multe produse de pe diverse magazine online unde imaginile ce descriau produsul erau pur si simplu uimitoare si parca imi lua mintile cand ma uitam la cat de bine arata, ce functii super au si ce pret accesibil.

Majoritatea comenzilor le faceam in urma unor anunturi vazute pe facebook, sau pur si simplu la diverse cautari pe google, dupa ce ajungea produsul, imi venea sa dau cu el de toti peretii, chiar daca recenziile pareau a fi foarte bune, constatam dupa ca mai bine ma lipseam.

Dupa ceva timp, am decis sa pun in aplicare ceva ce nu gasesti la noi, mai exact sa oferim companiilor o modalitate simpla prin care pot oferi siguranta clientilor.

Ce este Certificatul Firma Sigura?

Certificatul firma sigura, este un concept nou, Brilliant Navi System, detine o aplicatie care verifica compania ce solicita acest certificat in mediul online folosind fraze sau cuvinte sensibile.

Robotul nostru cauta in toate site-urile din intreaga lume daca Firma a primit recenzii sensibile, in urma verificarilor, se va afisa un procent, daca firma depaseste procentul de 90% se incadreaza automat in topul firmelor sigure si i se va emite certificatul.

qr firma sigura
cod qr firma sigura brilliant navi system

 

Acest certificat atesta faptul ca firma a fost verificata de catre robotul nostru si se genereaza un cod QR ce se poate afisa pe site-ul firmei, aplicat pe masina, pe o carte de vizita, etc.

Acest cod QR odata scanat cu telefonul afiseaza datele firmei si faptul ca este o Firma Sigura, ceea ce va aduce o siguranta in randul clientilor.

Cat costa certificatul Firma Sigura?

Certificatul Firma Sigura beneficiaza de o reducere in acest moment ajungand la pretul de 70 lei, o suma mica pentru o firma ce se respecta, aceasta suma se plateste o singura data.

Concluzia acestui articol este ca poti sa oferi siguranta clientilor tai printr-o modalitate simpla, ieftina si de actualitate, tot ce trebuie sa faceti este sa comandati produsul nostru, si  veti beneficia de inregistrare in platforma noastra, publicitatea pe siteurile partenere si un certificat digital ce va confirma faptul ca firma dumneavoastra a fost verificata in mediul online si face parte din firmele sigure.

 

 

Distribuie si prietenilor tai!

One Comment

  Trackbacks and Pingbacks

  1. […] Cum sa oferi siguranta clientilor tai? […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Licenta Ieftina
  X
  1
  Cu ce te putem ajuta?
  Suntem Online pe Whatsapp!
  Salutare,
  Daca esti o Companie, nu ezita sa te afisezi in online folosind aceasta varianta ieftina si sigura.
  Clientii tai au nevoie de o siguranta!