activare telefonica windows10 si office2019

Activare Telefonica Windows10 si Office2019

Activare telefonica Windows10 si Office2019

Acum ceva timp in urma se folosea activare telefonica windows10 si office2019, de cand cu accesul la internet s-a introdus si activarea licentelor online, o varianta foarte simpla si practica ce este la indemana oricui.

Ei bine, mai sunt si locuri care din varii motive nu au acces la internet, cum se pot activa licentele de microsoft Windows10 sau Office2019?

Foarte simplu, se alege din meniul de activare varianta de activare telefonica si se urmeaza pasii.

O sa spuneti, bine, bine, dar care sunt pasii??? Acestia ii detaliez mai jos.

Pasi activare licenta telefonica

  1. Daca sunteti cu expertul de activare pornit, o sa trebuiasca sa sunati la numarul gratuit 0800822222 si acolo ascultati instructiunile robotelului. Simplu, nu? 🙂 Este intradevar, dar… mai exista o metoda, aceasta din urma este folosita atunci cand ai acces la internet, dar licenta refuza sa fie activata online si atunci singura modalitate este sa incercati tot activarea telefonica de la punctul (1) sau cea de-a doua metoda.
  2. Se acceseaza link-ul microsoft.aisi.cat dupa care se urmeaza instructiunile. Mai jos aveti si un tutorial video, special creat pentru a vedea cat de simplu este sa activati produsele Microsoft Windows 10, sau Office 2019

Asadar, produsele noastre Windows 10 Pro Full Retail si Office 2019 Pro Plus sau Office 2019 Home & Business se pot activa si telefonic.

Tutorialul video mai sus prezentat il gasiti si pe canalul nostru de Youtube unde va invitam sa va abonati pentru ca o sa postam foarte multe tutoriale ce va veni in sprijinul vostru, tot acolo am postat si un audio book intitualt fluxul banilor, ce isi propune sa va educe in a avea o situatie financiara buna si un tutorial despre cum poti face un foto booth simplu cu bani putini, ce va poate aduce un extra venit.
Distribuie si prietenilor tai!

Etichete: , , , , , , , , ,

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *