cel mai bun antivirus licenta ieftina

Ce antivirus se recomanda pentru windows 10? Leave a comment

Ce antivirus se recomanda pentru windows 10?

Asa cum am mai spus si in acest articol la noi pe site, daca windows 10 are nevoie de antivirus, am primit mai multe mesaje in care am fost intrebati daca este bine ca pe sistem sa existe si alt antivirus.

Echipa licenta ieftina a facut mai multe teste cu privire la acesti antivirusi care sunt in piata si mai jos o sa va prezantam ordinea celor mai buni antivirusi.

Trebuie sa tineti cont ca fara antivirus sau antimalware , Windows defender sau MacOS-ul vor cadea victime si investitia nu este mai mare de 50 – 100lei / an.

E deajuns sa nu fii atent la un mail sau un link suspect si daunele pot fi imense.

cel mai bun antivirus licenta ieftina

Noi va recomandam folosirea in ordinea aceasta :

  1. Kaspersky
  2. Bitdefender
  3.  ESET
  4.  Malwarebytes

Asa cum ati observat la noi pe site gasiti varianta de Kaspersky Total security 2021, dorim sa intelegeti ca nu acesta este motivul pentru care am adaugat in lista de mai sus, Kaspersky pe primul loc, testele noastre au avut ca punct de plecare tenacitatea de a detecta virusii, rata de devirusarea a fisierelor si consumul de resurse.

Multi dintre voi folosesc Bitdefender, dar ajungeti sa va plangeti de viteza tot mai scazuta a sistemului dupa cateva update-uri, cauza este cat se poate de clara, Bitedefender manaca multe resurse, unele functii se activeaza in mare parte dupa ceva timp de la instalare.

Ce am constatat?

Revenind la testele noastre, am constatat ca antivirusul cu rata cea mai mare de devirusare, alerta si conusm foarte mic de resurse este Kaspersky.

Ce antivirus se recomanda pentru windows 10?

Noi recomandam solutia de Kaspersky total security, tocmai pentru a fi protejati full, in cazul unui atac cibernetic.

In continuare va prezentam cateva functii ce le gasiti pe acest antivirus.

Livrarea se face in format Digital automat pe email impreuna cu Factura .

Descriere Produs:

SECURITATE – Iti tine sistemul departe de virusi si aplicatii spyware

Deoarece ai nevoie sa iti protejezi sistemul de pericolele digitale de astazi, securitatea asistata prin cloud apara impotriva atacurilor si infectiilor, blocheaza bannere & spam, mentine software-ul up-to-date si atentioneaza asupra website-urilor periculoase.

 

INTIMITATE – Iti protejeaza intimitatea  si informatiile personale

Te ajuta sa iti aperi datele personale, sa previi monitorizarea activitatilor online, sa blochezi accesul neautorizat al webcam-urilor familiei tale si sa protejeze datele atunci cand familia ta este conectata la o retea publica.

 

COPII – Prin intermediul Kaspersky Safe Kids aveti grija de copii vostri atunci cand stau pe internet

Internetul poate fi un loc periculos pentru copii. Kaspersky Safe Kids te ajuta sa gasesti cai spre a-ti pastra copiii in siguranta – atat pe laptop cat si pe dispozitivele mobile. Prin programarea folosirii dispozitivelor, notificarilor despre activitati suspecte si rezumatelor despre ce cauta, vad si impartasesc pe internet … poti sta conectat cu copiii tai si sa ajuti la siguranta lor.

 

PAROLE – Stocheaza-ti toate parolele in siguranta pentru un acces usor si rapid

Nu este nevoie sa iti amintesti fiecare parola complexa pentru fiecare site si cont. Acum, fiecare membru trebuie sa isi aminteasca o singura parola majora – si pot accesa celelalte parole individuale pentru dispozitivele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca te pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabi!
Te ajut cu drag la orice informatie dorestu sa afli!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!