licenta ieftina windows 10 pro full retail

Windows 10 Pro Retail vs Windows 10 Pro FPP Retail Leave a comment

Windows 10 Pro Retail vs Windows 10 Pro FPP Retail

Pe majoritatea site-urilor care vand licente microsoft ieftine, intalniti denumirea la produsele Windows 10 Pro Retail si Windows 10 Pro FPP Retail, echipa licenta ieftina, o sa va prezinte mai jos care este diferenta intre cele doua produse.

Windows 10 Pro Retail

  • Aceasta licenta de Windows  este mai ieftina si se poate activa o singura data pe sistemul care il aveti si nu se poate transfera pe un alt sistem decat printr-o metoda ce o puteti parcurge pas cu pas intr-un tutorial postat de noi pe acest blog.
  • Acest timp de licenta este recomandat persoanelor sau societatilor care au instalat windows 10 pro si doresc sa aibe o licenta originala si valida pe toata perioada de functionare a sistemului sau pana cand Windows-ul se va reinstala.

Windows 10 Pro FPP Retail

  • Spre deosebire de Windows 10 Pro Retail care este mai ieftin, windows 10 pro fpp retail este putin mai scumpa motivul fiind ca aceasta licenta se poate transfera pe un alt sistem fara nici un fel de problema, daca primul sistem pe care a fost instalata licenta nu mai functioneaza.
  • Aceste licente FPP Retail se pot activa inclusiv telefonic, si se poate face upgrade de la windows 7 sau windows 8.1, spre deosebire de prima varianta care necesita activare doar dupa o instalare de Windows 10 pe curat.

Echipa licenta ieftina recomanda scoietatilor, persoane juridice care au nevoie de o licenta originala si transferabila, recunoscuta chiar si dupa un update de la o alta versiune de windows sa citeasca postarea din Windows 10 Pro Retail vs Windows 10 Pro FPP Retail si sa aleaga varianta fpp retail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca te pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabi!
Te ajut cu drag la orice informatie dorestu sa afli!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!