Salutare Prieteni, astazi, noi, echipa licenta ieftina ne-am propus sa va prezentam functiile celor doua suite Microsoft Office si anume Office Home and Business 2019 si Office 2019 Professional Plus, in tabelul de mai jos va prezentam functiile celor doua suite.

Office Home & Business 2019

Office 2019 Professional Plus

Word 2019Word 2019
Excel 2019Excel 2019
PowerPoint 2019PowerPoint 2019
Outlook 2019Outlook 2019
OneNoteOneNote
Publisher 2019
Access 2019

Prima suita este recomandata pentru acasa si pentru afacerile mici, care au nevoie de elementele standard, a doua suita, este recomandata atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, in special afacerilor mari care au nevoie si de celelalte functii, Publisher si Access.

Mai jos va prezentam specificatiile fiecarei functii:

Word 2019 este cel mai eficient sistem de pregătire textuală a documentelor . Funcționalitatea programului Word acoperă întreaga gamă de creare a textelor, de la „hârtiile” de zi cu zi pană la documentele oficiale. În plus, un element de noutate din această ediție constă în îmbunătățirea recunoașterii cernelii virtuale, astfel încât scrierea cu un instrument direct pe ecran este mai bine convertită acum în format dactilografiat imprimat. Comenzile vocale au fost, de asemenea, îmbunătățite. În același timp, Microsoft a efectuat nenumărate îmbunătățiri la nivel de detaliu, cum ar fi: graficele SVG permit integrarea unor documente și mai complexe cu imagini incorporate fără a fi necesar un spațiu de stocare mai mare. De asemenea, scalarea și alte activități de editare a imaginilor sunt în acest moment simplificate.

Excel 2019 continuă să ofere cele mai bune caracteristici. În această versiune, Excel oferă și mai multe îmbunătățiri cu privire la tabelele de orice tip, de la date financiare, baze de date pentru produse, până la înregistrări ale declarațiilor de impozitare, etc. Printre altele, au fost adăugate reprezentări noi ale informațiilor vizuale, fiind integrate, de asemenea, mai multe funcții matematice. A fost menținută compatibilitatea deosebită cu fișierele CSV.

PowerPoint 2019 oferă acum opțiunea integrării directe în prezentări a capturilor ultra HD, precum și scalarea liberă a graficelor, mărirea și micșorarea imaginilor. Astfel se poate renunța mai ușor la editarea externa a imaginilor.

Outlook 2019 asigura accesul la contactele salvate, precum și la adresele de e-mail. Prin urmare, mai ales pentru birouri, în combinație cu un Exchange Server este facilitată menținerea la zi a informațiilor despre clienți și parteneri. Suplimentar, aplicația acceptă crearea unui număr nelimitat de conturi de e-mail, venind astfel în întâmpinarea utilizatorilor cu conturi multiple. Pentru toate programele Office 2019 Professional pune la dispoziție interfața consacrată, integrată de mai bine de un deceniu în orice aplicație. În acest mod, fluxul de lucru se extinde asupra tuturor aplicațiilor și se realizează în mod similar pentru toate, indiferent dacă este vorba despre Word, Excel, Outlook sau PowerPoint.

OneNote este o aplicație pentru efectuarea de note în format digital. Rețineți că aplicația OneNote nu face parte din suita Office 2019 și a fost înlocuită cu OneNote pentru Windows, care este inclusă în Windows 10.

Publisher 2019 îmbunătățește posibilitățile de publicare a graficelor de orice tip: pentru prezentări, reclame, fluturași, reviste etc. În cadrul Office 2019 Professional, Microsoft a îmbunătățit în mod evident cele doua programe, în scopul extinderii recunoașterii instrumentului de scris în Publisher și al accelerării colaborării cu colegii privind bazele de date în Access.

Access 2019 reprezintă o soluție performanta de creare și gestionare a bazelor de date de orice tip. Noua versiune acceptă generarea aplicațiilor de baze de date care funcționează direct în motorul de căutare, beneficiind astfel de o flexibilitate deosebită. Apoi, datele salvate ajung, de exemplu, în baze de date SQL pentru care există un acces sigur.

Microsoft a limitat utilizarea pachetului Office 2019 Professional cu Windows 10. Așadar, niciunul dintre programele incluse nu este compatibil cu edițiile Windows mai vechi. Mai mult, această suită de programe reprezintă o licență care aparține în întregime cumpărătorului. După achiziționare, utilizarea este posibilă pe o durată nedeterminată, fără încheierea unui abonament suplimentar. Pentru toate edițiile Office 2019, Microsoft garantează o perioadă de asistență de minimum cinci ani pentru toate tipurile de dispozitive.

Distribuie si prietenilor tai!

One thought on “Office Home & Business 2019 vs Office 2019 Pro Plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca va pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabati!
Va ajut cu drag la orice informatie doriti sa aflati!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!