Asa cum ii spune si titlul acestei postari, noi, echipa Licenta Ieftina, ne-am gandit sa venim in intampinarea celor care doresc sa faca un cadou cuiva drag, cu finante foarte reduse, asa ca venim in intampinarea voastra cu o idee ce sper sa va incante, pozele cu magnet, sau rame foto. O sa spuneti ce e cu gluma aceasta, insa nu este o gluma, este intradevar ceva inedit. Poza nu este o simpla poza, editata si atat, este o poza ce contine doua elemente surpriza.

Primul element este un cod QR, scanat cu telefonul, va incepe sa cante muzica voastra preferata, pe Youtube, al doilea element este tot un cod, dar de data aceasta acesta se scaneaza cu aplicatia Spotify, efectul este acelasi, va incepe sa cante melodia preferata, sau poti inregistra un mesaj audio, il trimiti, iar noi ne ocupam de procesare si odata ce scanati codul cu telefonul, mesajul tau audio va fi redat. Tot ce trebuie sa faceti, pentru a primi poza care canta, este sa ne trimiteti poza care vreti sa o imprimam, melodia care vreti sa se redea atunci cand scanati poza si mesajul ce va aparea deasupra pozei.

Simplu, nu? 🙂 si cand te gandesti ca poza cu tot cu magnet costa 15 lei si simpla 10 lei, daca mai adaugati o rama, costul se percepe in functie de rama aleasa, sau suportul care il doriti, in Buzau, predare personala, in tara, se mai adauga taxele de curier!

Ce ziceti, merita persoana draga voua poza care iti face telefonul sa cante cu melodia ta preferata?

Distribuie si prietenilor tai!

One thought on “Cadou ieftin si de efect, poza care iti face telefonul sa cante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca va pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabati!
Va ajut cu drag la orice informatie doriti sa aflati!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!