De ce licenta windows 10 este ieftina? Oamenii doresc să folosească software cu licență în zilele noastre, așadar nu mai este o soluție să folosești site-uri piratate pentru asta. Să nu mai vorbim că sunt o grămadă de kit-uri ce pot avea tot felul de viruși sau cod ascuns pentru a folosi acele calculatoare la tot felul de fraude.

Echipa licenta-ieftina.ro va explica de ce licenta windows 10 pro retail sau Windows 10 pro OEM  achizitionata de la noi este ieftina.

Software-ul folosit înseamnă licențe care nu mai sunt necesare proprietarilor actuali. De obicei, proprietarii sunt firme mari, care doresc să cumpere o ediție mai nouă a unui program sau să treaca la un soft complet diferit. Asta înseamnă că licențele „folosite” ale acestora devin redundante Noi cumpărăm aceste licențe de la furnizori autorizati și apoi le oferim în magazinul nostru, către alți clienți. Aici intervine frumusetea că puteți economisi aproximativ jumătate din preț (și uneori chiar mai mult) în comparație cu prețul inițial, obținând exact același produs ca și primul utilizator!

Distribuie si prietenilor tai!

One thought on “Licenta Ieftina si Legala Windows 10 Pro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca va pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabati!
Va ajut cu drag la orice informatie doriti sa aflati!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!