Fix Windows 10 Key error 0x803fa067

Fix Windows 10 Key error 0x803fa067

Nu de multe ori intalniti eroarea aceasta 0x803fa067, cand incercati sa activati Windows 10, folosind o cheie de licenta, care spune serverul Microsoft ca nu este valida, sau blocata.

Ei bine, cheia de activare este cat se poate de valida, singura problema este defapt serverul Microsoft care dupa mai multe incercari, blocheaza accesul la verificarea si validarea cheilor, in special retail ce au mai fost activate pe alte dispozitive.

Pentru a reusi activarea lor, fie incercati cu activarea telefonica, fie folosind o aplicatie ce deblocheaza serverul de validare Microsoft.

Aplicatia creata de noi este functionala 100% trebuie sa aveti instalata versiunea de windows 10 ce este disponibila pe site-ul oficial microsoft, nu este un crack si nu se foloseste de asa ceva pentru a activa windows-ul, nu este un program cum este kms. la sfarsitul filmuletului, veti vedea ca dupa verificarea cheii, aceasta corespunde cu cea care a fost instalata.

Download app: http://caneddir.com/6zNv

 

 

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca te pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabi!
Te ajut cu drag la orice informatie dorestu sa afli!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!