Samsung S20 si Note 20 Ultra 5G Rezolvare Probleme de Retea Leave a comment

Stimati cititori, astazi  o sa vorbim despre problemele pe care le intampina utilizatorii flagshipurilor de la samsung, in special

modelele cu 5G, care nu fac trecerea de la 4G la 3G/2G in conditiile in care exista semnal mai scazut de 4G.

Probabil multi dintre voi ca si mine ati dat vina pe firma de telefonie, ca dispare semnalul din senin, ca se blocheaza telefonul cand apelati, ca cine va suna primeste mesajul ca nu sunteti in retea, etc. Astazi dupa multe telefoane date la operatorul telefonic, si inclusiv la Samsung Romania pentru remedierea problemei cu telefonul meu Samsung S20 Ultra 5G, am inceput sa fac o cautare despre cum sa tin activa doar reteaua 4G si 3G, fara 2G sau 5G, care oricum momentan nu este disponibil la operatorul meu. Asa ca am descoperit cum se poate remedia aceasta problema foarte simplu, doar tastand un cod secret si selectarea din meniul ce va apare o optiune. Sunt pe internet cateva filmulete, dar o sa postez si eu mai jos filmuletul facut live cu telefonul meu, unde o sa vedeti pas cu pas ce trebuie facut!

In primul rand va trebui sa instalati o aplicatie diferita fata de ce aveti default. Mai exact aplicatia de telefon de la samsung nu va permite sa acesati meniul ascuns care ne va fi necesar, asa ca o sa cautam in magazin play aplicatia „telefon google” sau „google dialer”, dupa instalare putem tasta codul *#*#4636#*#* in meniul ce va apare selectati Phone information, iar la Set Preferred network type, va trebui sa alegeti LTE/WCDMA, iesiti din meniu, puteti dezinstala dupa aplicatia „google dialer”.

Echipa Licenta Ieftina va doreste convorbiri placute, fara intreruperi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca te pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabi!
Te ajut cu drag la orice informatie dorestu sa afli!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!