Salutare prieteni, asa cum bine stiti, aceasta pandemie prin care trecem, a afectat foarte mult toate industriile, in special HORECA.

O sa incep cu o povestioara care m-a facut sa realizez ca incet, incet totul se va muta in online. Am contactat temutul virus SARS-COV2, nu ma intrebati de unde, nu stiu! Sunt un om care respect regulile si indicatiile medicilor, cu toate acestea am fost atins de acest virus. Am ramas fara gust si fara miros, am fost sa ma testez si am iesit pozitiv. Imediat dupa ce am fost confirmat pozitiv, am fost internat la Spitalul de boli infectioase din Buzau. O sa fiu succint, nu stiu cum de in presa apar numai stiri ce pun intr-o lumina proasta personalul medical, aici tot personalul s-a comportat exemplar, incepand de la infirmiere si terminand cu medicii, care veneau si incercau sa ne ofere atat o vorba buna de incurajare cat si medicamentele necesare, mancarea de asemenea a fost exceptionala. Trecand peste toate aceste detalii ajungem la ceea ce ne intereseaza pe noi si anume mediul online, fiind o persoana ce lucreaza in acest domeniu, 8 zile cat am fost internat am fost nevoit sa lucrez doar din salonul in care am fost internat, timp in care mi-au venit mai multe idei de afaceri si de produse ce pot sa le pun in vanzare in mediul online si care sa ajute utilizatorii. Atunci am realizat ca acesta este inceputul erei online, defapt inceputul erei in care multe dintre afaceri se vor muta doar in online.

Afacerile online sau cele din domeniul IT, nu prea sunt atinse de acest virus, dimpotriva pe zi ce trece industria aceasta creste semnificativ. Incepand de la realizarea de pagini de prezentare, bloguri si terminand cu magazine online, acestea au devenit aur curat pentru cei care doresc sa treaca la alt nivel, normal ca riscul este si acesta semnificativ, daca nu te documentezi corespunzator. Echipa licenta ieftina va ofera cateva sfaturi pentru a putea incepe o afacere online fara riscuri.

  1. Alegerea domeniului: acesta trebuie sa fie un nume care iti reprezinta afacerea sau nisa pe care te-ai axat.
  2. Alegerea Hostului: locul unde va fi gazduit domeniul tau, acesta trebuie sa fie de foarte buna calitate, rapid si foarte sigur.
  3. Alegerea Platformei: In functie de ceea ce vrei sa faci, blog, site de prezentare, magazin online, trebuie sa-ti alegi o platforma pe care vei lucra. Licenta Ieftina va recomanda platforma gratuita pe care este construit si magazinul nostru online si anume wordpress.
  4. Plugin-uri: pentru a structura si a optimiza magzinul, sau site-ul trebuie sa folosesti niste plugin-uri, platforma wordpress, va pune la dispozitie o multitudine de unelte care va pot ajuta, unele sunt gratuite, altele se platesc.

Dupa ce ai pus la punct toate detaliile referitoare la afacerea ta online si ai rezolvat cu realizarea lui, poti incepe sa iti promovezi afacerea in vederea obtinerii de clienti si implicit a venitului.

Afacerea o poti promova in doua feluri, cu bani si gratuit, ce ii intereseaza pe majoritatea la inceput de drum? Tot eu o sa va raspund, GRATUIT, pasii pentru o promovare gratuita ii vom expune mai jos.

  1. Pe retelele de socializare, aici va las pe voi sa decideti care sunt mai bune, dar in mai mult de 90% din cazuri, Facebook a fost in top.
  2. Email marketing, sunt multe firme care va pun la dispozitie baza lor de date pentru a va ajuta cu promovarea afacerii voastre pe mail.
  3. Vlogging-ul este cea mai la moda modalitate de a face promovarea afacerii tale, plus ca la un anumit numar de urmaritori, poti sa castigi si din materialele publicate pe platforma de youtube.
  4. Contributia voastra pe forumuri, unde va puteti lasa in semnatura link-ul catre afacerea voastra si lista poate continua, o sa las active comentariile si mai adaugati voi.

Dupa cele scrise mai sus trebuie sa ne axam si pe titlul nostru si anume ce trebuie sa facem in perioada sau dupa trecerea pandemiei de corona virus? Ei bine trebuie sa ne straduim sa ne dezvoltam propriile afaceri, care ne pot aduce venit din online, probabil aceasta criza ne va face pe multi dintre noi sa constientizam ca vremurile cand trebuia sa stai in spatele tejghelei timp de 8 sau 12h in picioare au devenit mai putin de 4h timp petrecut in confortul casei tale, sau pe malul marii, in fata unui laptop facand vanzari catre clientii din intreaga tara sau din intreaga lume, nu doar celor din cartierul tau.

De aceea pentru a incepe o afacere online, echipa licenta ieftina, va pune la dispozitie diverse licente originale si la preturi mici pentru a va putea incepe propriile afaceri online fara a sta cu grija ca cineva ar putea sa va fure date din laptop, acesta ne fiind protejat de o licenta Windows, de un Office original sau de un antivirus.

Distribuie si prietenilor tai!

One thought on “Ce trebuie sa facem dupa sau in timpul pandemiei de Corona Virus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Licenta Ieftina
X
1
Cu ce te putem ajuta?
Suntem Online pe Whatsapp!
😊Salutare!
Daca va pot ajuta cu ceva, nu trebuie decat sa ma intrabati!
Va ajut cu drag la orice informatie doriti sa aflati!

👉Licentele Comercializate de noi sunt destinate atat persoanelor Fizice cat si Persoanelor Juridice sau Institutii de Stat!
👉Plata catre noi se face cu Card Bancar Sau Ordin de Plata In Banca sau Trezorerie
👉Primiti instant pe mail Licentele, Factura Fiscala, Declaratie de Autenticitate si Instructiuni de instalare!