Instaleaza aplicatii gratuit si rapid

In perioada aceasta de pandemie generata de corona virus, tot mai multi parinti, sunt depasiti cand vine vorba de scoala online si de aplicatiile ce trebuiesc instalate pe calculatorul sau laptopul copiilor.

Echipa licenta ieftina, va invata cum sa instalati simplu, gratuit si rapid, aplicatiile folositoare copiilor pentru a face orele online.

Noi am descoperit de cativa ani, o platforma online ce colaboreaza cu multe firme de top si dezvoltatori de aplicatii, pentru a pune la dispozitie persoanelor ce nu au informatii solide in a instala aplicatii pe sitemul windows 10, cea mai simpla modalitate. Nu trebuie decat sa accesati site-ul ninite.com si de aici sa descarcati programele de care aveti nevoie.

Cum mai sus discutam de scoala online, noi o sa va spunem de ce ar fi nevoie sa aveti instalat pe calculatorul sau laptopul copilului vostru pentru a reusi sa participe la lectiile online.

Mai jos o sa enumeram 5 aplicatii utile ce se gaseste pe platforma ninite si care se instaleaza simplu, rapid si gratuit!

  1. Google Chrome este cel mai folosit browser la ora actuala si este la fel de rapid ca Microsoft Edge de pe Windows 10.
  2. Zoom este una din aplicatiile folosite tot mai des de profesori, pentru a tine orele online.
  3. Foxit Reader este o alternativa la pdf reader
  4. Libre Office sau Open Office este alternativa gratuita la pachetul Office oferit de Microsoft
  5. 7-zip este arhivatorul de fisiere, foarte stabil si simplu de utilizat

Din toate cele 5 aplicatii, o sa fac o paranteza asupra aplicatiei LIBRE OFFICE si Open Office aceastea asa cum am scris in descriere, sunt alternativa gratuita la pachetul Office oferit de Microsoft, care acum pe site-ul licenta ieftina, are un pret foarte accesibil. Aceste aplicatii, sunt foarte stabile, singurul incovenient este ca odata ce te-ai obisnuit cu aplicatiile office oferite de microsoft, o sa-ti vina peste mana sa folosesti aceste aplicatii, sunt mai ciudate din punct de vedere vizual, avantajul fiind ca sunt gratuite si te poti folosi de ele pana cand achizitionezi o licenta de Office 2019, una dintre cele mai stabile de pe piata la ora actuala sau un Pachet Office 2019 Pro Plus si Windows 10 Pro.

 

Distribuie si prietenilor tai!

Etichete: , , , , , , , , , ,

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *