Despre licente originale si procesor de plati online

Având în vedere că tot mai multe persoane ne întreabă dacă licențele sunt originale sau dacă sunt probleme la activare și așa mai departe venim în atenția dumneavoastră și vă spunem că licențele sunt originale se activează pe Site-ul lui Microsoft, imediat după instalarea Windowsului se introduce cheia primita de la noi și acesta se activează instant.

La licența de office 2019 Professional plus se descarcă de pe saitul oficial Microsoft aplicația pusă la dispoziție de către ei după care la fel se introduce cheia primită de la noi aceasta de asemenea se activeaza instant.

Nu uitati ca trebuie sa aveti conexiune la internet.

Multă lume o să ne întrebe de ce sunt licențele așa de ieftine așa că nu vă spunem decât că aceste licențe sunt ESD, mai exact ele vin in format electronic, nu trebuie sa detinem stoc, nu vin insotite de DVD, sau USB Stik, acestea reprezentand costurile extra pe care le platiti.

Nu de mult, ma intreba cineva, de ce am ales aceasta nisa, fiindca este deja saturata piata, sunt multi care platesc servicii de promovare, (google ads, facebook ads) etc. plus ca la noi, inca mai merge pirateria online. Asa ca mi-a venit in minte un lucru, despre care vorbeam cu un profesor, internetul nu are limite, totul se rezuma la corectitudine, sinceritate, mai exact la lucrul bine facut. Multa lume, in special tineret, s-a cam plictisit de “prea hotie” si constientizeaza pe zi ce trece ca trebuie sa intram in normalitate. Licenta-ieftina.ro, isi doreste acelasi lucru, sa ofere oamenilor, produse de calitate, care sa ofere utilizatorilor siguranta, chiar daca nu suntem in prima cautare pe google dupa anumite cuvinte cheie, incercam sa atragem clientii in modul clasic, oferind cupoane de reducere, cersind cate un like si un share pe contul de facebook si asa, speram noi sa facem clientul sa inteleaga ca un produs bun nu se afla mereu in prima pagina.

Cum tot mai mult, in ziua de azi, totul se rezuma la online, in special platile la utilitati, diverse cumparaturi pentru uz caznic si nu numai, trebuie sa intelegem ca pericolul ne pandeste la fiecare pas. Sa putem intelege acest aspect, va prezint urmatorul aspect.

Exemplul este cat se poate de simplu, vrei sa-ti cumperi o licenta ieftina, intri pe acest site, in browser sus, verifici daca ai lacatul activat.

In cazul nostru, site-ul licenta-ieftina.ro este securizat SSL, ceea ce este foarte bine, apare lacatelul, asa ca totul este ok. Alegi un produs si vrei sa-l platesti, alegi varianta cu Card online, pana aici, toate-s bune, abia acum urmeaza problemele, avand un sistem de operare piratat, nu mai exista siguranta ca datele tale sunt in siguranta. Licenta-ieftina.ro, ofera securizare, atat in navigarea in magazinul online cat si la platile cu cardul, securizarea este sporita, datorita faptului ca am evitat sa colaboram cu procesoare de plati locale, unde din punctul meu de vedere, mai exita ceva hibe, asa ca securitatea platilor online este asigurata de catre un procesor de plati strain, mai exact STRIPE, un procesor de plati care are sediul central în San Francisco, cu birouri în Dublin, Londra, Paris, Singapore, Tokyo și multe altele. Firmele mari, precum Amazon, Google, Microsoft, Uber, Booking, etc. folosesc acest serviciu. Asa ca licenta-ieftina.ro, nu se compara cu gigantii mentionati, dar chiar si asa, doreste sa ofere utilizatorilor, garantia ca tot ceea ce achizitioneaza de pe acest site sunt produse originale. 

Prin urmare, diferenta dintre noi si concurenta este ca oferim licente microsoft originale, suport 24/7, livrare rapida si bine-nteles siguranta platilor cu cardul, 3d secure, asigurat de STRIPE.

Distribuie si prietenilor tai!

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *