Recenzii

Recenziile magazinului nostru online

4.8/5

4,9 / 5

Ce au scris clienții despre noi

Multumim pentru tot! Am achizitionat un numar de 25 de licente Office 2019 Pro Plus, Pe langa reducerea primita, livrarea si supportul a fost exceptional. Toate serialele primite s-au activat instant. In mail am primit Factura, Declaratia de conformitate si link-ul de descarcare direct de pe site-ul Microsoft. Multumim 5* fara nici un dubiu!
ADI DDD Bucursti
Office
5/5
Foarte multumit de produsele cumparate, activare instant. Putin dezamagit de livrarea care a intarziat mai mult de 40 min. Nu stiu daca a fost doar cazul meu, dar dupa ce am facut plata in cont bancar am trimis ordinul de plata si abia dupa o ora am primit emailul.
Dragos
Freelancer
4/5
Recomand cu incredere, am comandat patru licente, 2 licente Windows 10 Pro Retail si 2 Windows 10 Home. Multumesc! 🙂
Alin Dobre
Designer
5/5
Multumesc mult pentru promptitudine nu ma asteptam sa gasesc o licenta atat de ieftina. Activarea se face instant. De azi fara crack-uri!
Iulian Leu
Inginer Agronom
5/5
Am incercat sa iau o data licenta de pe alt site, dar din pacate m-am tepuit. In schimb la acest site 5* Prompti si foarte seriosi.Recomand 100%
Silviu Toma
Tehnician IT
5/5
Comanda realizată rapid, achitat cu card bancar. Factura și certificatul electronic au ajuns pe email în 15 minute.
Daniel
5/5
Sunt o persoana trecuta de 68 de ani, virsta la care creierul lucreaza bine inca, dar cu o viteza usor incetinita. Am fost surprins de rabdarea si bunavointa cu care am fost tratat de la cumpararea si pina la instalarea produsului. Va multumesc!
Petre
Contabil
5/5
Foarte simplu de plasat comanda. Produsul a fost trimis rapid. Serviciul relatii cu clientii al magazinului online l-as caracteriza ca atipic, deoarece este rapid si eficient. Categoric, o experienta placuta!
Adina
Asistent Medical
5/5

Va multumim pentru incredere!

Distribuie si prietenilor tai!

4 Comments

 • Seap spune:

  Foarte Prompti, licenta ieftina si originala. Fara nici un dubiu recomand cu incredere. Supportul este foarte bine pregatit si te lamureste pe intelesul tau. Achizitie facuta prin SEAP! 30 Licente Windows 10 Pro Retail si 30 Office 2019 Pro Plus

 • Stefan Luca spune:

  Recomand cu incredere,foarte de treaba si rapizi!

 • Virgil spune:

  Achizitionat licenta Windows 10 Pro Full Retail 32/64bit si am intampinat probleme la instalare. Insa asistenta oferita prin intermediul programului anydesk a rezolvat problema in mai putin de 5 minute.

  Recomand cu incredere.

 • tziku spune:

  Am achizitionat o licenta de Windows 10 pro retail 32/64 bit
  am intampinat mici dificultati la instalare dar ce-i de la suport au raspuns extrem de rapid si am rezolvat problema prin anydesk . 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *